Financieel advies op maat

Je bent geïnteresseerd in een woning in De Lusthof en je wilt weten of deze binnen je budget past. Wij begrijpen maar al te goed dat je wilt weten hoeveel je kunt lenen. Het komt regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dat is vervelend voor zowel de koper als de ontwikkelaar. 

Finenzo denkt in alle situaties graag met je mee. Voor de doelgroepen: Starters, senioren, doorstromers en huurders hebben we uitgebreide oplossingen. Onze adviseurs staan voor je klaar en vertellen je graag meer over de pluspunten en voorwaarden van een Hypotheek. We helpen je graag je droomwoning in De Lusthof te realiseren!

Vraag via de onderstaande knop een afspraak voor een financiële check aan.

Financiële check De Lusthof

De kleine lettertjes
Wij verplichten je niet om een hypotheek of een financiële check bij Finenzo af te sluiten, dus heb jij een financiële check elders (erkende hypotheekadviseur) laten uitvoeren dan is dat geen probleem. Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afhaken omdat zij de woning niet kunnen betalen. Daarom zijn wij een samenwerking met Finenzo aangegaan. De hypotheekadviseurs van Finenzo zijn goed op de hoogte van het project en hebben voldoende capaciteit om je te begeleiden bij het verschaffen van jouw inzicht in je financiële haalbaarheid. Natuurlijk ben je vrij om zelf een hypotheekadviseur bij een bank of onafhankelijke partij in de arm te nemen.

Bij wie kan je terecht voor je financiële check?
Finenzo
Koog aan de Zaan, Assendelft, Krommenie, Zaandam
www.finenzo.nl
075 6121417
zaanstad@finenzo.nl