Financieel advies op maat

Je bent geïnteresseerd in een woning in De Lusthof en je wilt weten of deze binnen je budget past. Wij begrijpen maar al te goed dat je wilt weten hoeveel je kunt lenen. Het komt regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dat is vervelend voor zowel de koper als de ontwikkelaar. Om teleurstellingen te voorkomen moedigen wij je aan om een financiële check te doen. Hoe word ik een voorrangskandidaat?

Ja, je leest het goed: Voorrangskandidaat! Tijdens de toewijzing krijgen kandidaten die een financiële check hebben uitgevoerd, én deze vóór de sluitingsdatum ondertekend hebben ge-upload in het digitaal inschrijfformulier, een voorrangspositie op zij die dit niet hebben gedaan. Buiten inzicht in je financiële haalbaarheid kun je er dus profijt van hebben als je een financiële check doet.

Finenzo denkt in alle situaties graag met je mee. Voor de doelgroepen: Starters, senioren, doorstromers en huurders hebben we uitgebreide oplossingen. Onze adviseurs staan voor je klaar en vertellen je graag meer over de pluspunten en voorwaarden van een Hypotheek. We helpen je graag je droomwoning in De Lusthof te realiseren!

Vraag via de onderstaande knop een afspraak voor een financiële check aan.

Financiële check De Lusthof

De kleine lettertjes
Wij verplichten je niet om een hypotheek of een financiële check bij Finenzo af te sluiten, dus heb jij een financiële check elders (erkende hypotheekadviseur) laten uitvoeren, kom jij ook in aanmerking als voorrangskandidaat. Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afhaken omdat zij de woning niet kunnen betalen. Om de snelheid in de verkoop van de woningen te stimuleren zijn wij een samenwerking met Finenzo aangegaan. De hypotheekadviseurs van Finenzo zijn goed op de hoogte van het project en hebben voldoende capaciteit om je te begeleiden bij het verschaffen van jouw inzicht in je financiële haalbaarheid. Natuurlijk ben je vrij om zelf een hypotheekadviseur bij een bank of onafhankelijke partij in de arm te nemen.

Wanneer lever ik mijn financiële check in?
De financiële check dien je te uploaden tijdens de inschrijfperiode (verkoop). De inschrijving vindt digitaal plaats middels een digitaal inschrijfformulier. Deze is te vinden in je persoonlijke account. In dit digitale inschrijfformulier kun je ook de financiële check uploaden. 

Bij wie kan je terecht voor je financiële check?
Finenzo
Koog aan de Zaan, Assendelft, Krommenie, Zaandam
www.finenzo.nl
075 6121417
zaanstad@finenzo.nl